maanantai 30. syyskuuta 2013

Olipa tapahtuma rikas viikonloppu.
Perjantaina äiti ja isä lähtivät katsomaan röyhkää ja sain maistettua tuolloin tosiaan sitä jamakkalaista olutta.
Petyin siihen sillä se oli lähes saman makuista kuin nornaalit oluet tosin hinta kalliimpaa ja oli kai siinä joku ero mutta se oli pahaa. Sekä maistoin beizeriä joka oli kans pahaa, mutta kunhan ei jää makustelemaan muuten et saa alas sitä.
Sitten lauantaina olikin zombiewalk ja oli mahtavaa vaikka tulikin loppuajassa kylmä, mutta kyllä kannatti mennä ja ens vuonna pukeutua paremman näköiseksi zombieksi. Ja sen jälkeen oli tarkoitus mennä poisonblackiä katsomaan, mutten jaksanut niin saatiin onneksi sen myytyä. Sitten lähdettiin Arin kanssa seikkailemaan suuressa oulussa missä löytyisi gluteenitonta pizzaa. Haahuiltiin noin puoltoista tuntia kunnes löydettiin. Jalat tosin olivat kuolleet ja hyi ei ollut hyvää pizzaa mistä ostettiin. Joten tavallaan turha reissu sekin.

Ja tosiaankin viime viikolla alkoi työharjoittelut mikä kestää viisi viikkoa ja olen tuolla Raksilan Prismassa. Jalathan siellä kärsii ainakin näin aluksi sillä tulee seistyä suunnilleen viisi ja puoli tuntia ja enpä ole ennen niin hirveästi seissyt.


3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!