maanantai 11. marraskuuta 2013

Can you feel this? I'm dying to feel this Can you feel this?


Olipa viikonloppua kun käytiin kullan kaa ensimmäistä kertaa elämässä syömässä subwayssa ja päätin ottaa kanaa sinne väliin ja salaattia. Oli kyllä tosi hyvää, mutta ennen sitä mentiin Finnkinoon katsomaan Carrieta ku piti valita carrie tai thor niin olisi kannattanut valita thor koska en mä lähes yhtään kertaa säikähtänyt siinä ja toivoin sitä kyllä koska parhaat säikyt saa elokuvateatterissa, mutta ei tässä elokuvassa.
Sitten tosiaan olen tuolla second hand storessa työharjoittelijana niin löysin tämän ihanan elokuvan Step up ei ollut kuin kaksi euroa ja katsottiin tosiaan viikonloppuna. Oli edelleen kyllä hyvä. Ja mitä muita viime viikon löytöjä tein oli mun puuttuvat palaset Heroeksen kolmos ja nelos tuotantokausi yhteensä vain yhdeksän euroa.
Sitten euro ja viisikymmentä senttiä oli pinkin 2007 australian tour edition jossa siis on levy sekä DVD.
Sitten kävin ostamassa Cosmopolitan lehden ja siinä tuli yllätysyllätys mukaan mieskalenteri. Ei hyvä luoja mihin nämä on menossa kun noin joka toinen kuukaudessa on alaston ukko tosin ei näy vehkeitä onneksi. No kumminkin,että mitä on alkanut ostelemaan tätä kyseistä lehteä niin se 2012 kalenteri oli kaikkein paras. Pysyivät heillä sentään housut jalassa.
Blood on the paper and skin on my teeth
Trying to commit to whats beneath
To find the time is to lose the momentum
You learn the lessons and immediately forget them
Automatic and out of my reach
Consult all the waste to find the key
Minimal life and the polysyllabic
I¨ m just another blank page - push the button, pull the rage


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!