keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

What´s up

Minustakaan tänne puolelle ei ole kuullunut ristinsieluakaan.
Nyt kumminkin jollain lailla iskeytyi kirjoittamisen halu. Jakaa muillekin minun kuulumiset.
Mutta tosiaan en lupaile mitään aktiivista palauttelua.
Mistäköhän sitä aloittaisi kertomaan teille...
Niin tosiaan luin viime postauksesta, että kerroin teille silloin, että minulla on ISSille työhaastattelu ja siinähän sitten kävi niin, että meikä pääsi ISSille töihin ja heipat sanomaan JMgrooville.

Huih, siitäkin on jo kaksi kuukautta kulunut. Olen hyvin tottunut talon tavoille ja mitä tehdään ym.
Itseäni kumminkin enemmän kiehtoo tuo kauppojen  ylläpitosiivous kuin se peruspesu.
Hyi mitä touhua tuo peruspesu onkaan.
Nyt viime aikoina tosiaan olen ollut yötöissä eikä onneksi niin rankkaa mitä aluksi oletin. Selvisin siis hyvin ehjissä nahoin.
Tosin tässä työssä on ollut viime viikolla huonoa tuuria ku oli yhden akupan lähinnä ylläpitosiivoilua ja siinä lattiassa oli jokni tahra aloin sitten tottakai hankaamaan mopilla niin ranne oli siinä sitten joten huonossa asennossa niin nyt on ollut viikon ajan enemmän ja vähemmän kipeänä. Mutta sillä onneksi kumminkin pystyy työnskentelemään 110%

Mutta töistä viis.
Vapaa-ajat vietän nykyään kaverin kanssa ja meillähän on paljon harrastuksia kuten liikunta.
Eli viime viikon tiistaina otettiin sitten Acticille vuoden verran jäsenyyttä ainakin näin aluksi ja ollaan molemmat kyllä joka kerta jouduttu lisäämään painoa, mutta tänään kun käytiin salilla niin alkaa pikkuhiljaa hidastumaan vauhtia tuohon painoen nosteluu, että kyllä alkaa treeni tuntumaan. Mutta sitähän kaverin kanssa mennään aina salille tekemään, jotta saataisiin tuntumaan lihaksiimme ja niiden tekemään töitä fyysisesti.

Ja en todellakaan ole unohtanut kanejen kanssa viettämään vapaa-ajallani, mutta kieltämättä sitä on vähentynyt ja tavallaan hävettää myöntää tämä, mutta olen kyllä ruvennut tällä viikolla viettämään heidän kanssaan enemmän aikaa kuin normaalisti. Mutta aina ei vain jaksa.
Elämässä kylläkään ei jaksaisi mitään tehdä jos valittaa tai ajattelee ettei jaksa niin meidän ihmisten pitäisi enemmän ajatella niitä hyviä juttuja eli positiivisia ajatuksia enemmän kehiin.
Missä minunkin täytyisi harjoittaa enemmän. Paljon enemmän. Lopettaa valittelu ja tuoda sen tilalle sitä positiivista puolta kuten jos haluaisi valittaa jostain niin yrittää kääntää sitä positiiviselle ajatuskannalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!