keskiviikko 7. elokuuta 2013

Tuurin Ostoksia

Juu käytiin tosiaan perjantaina tuurissa ja se oli mulle ensimmäinen kerta. Oltiin teltassa yötä ja oli hyi kylmä yö mutta selvisin mutta nuha vaan paheni siitä mutta nyt se on ihan ok.
Tulihan tuota osteltua sieltä vaikka aluksi luulin etten löydä mitään sieltä.

Turmion kätilöiden sekä kotiteollisuuden levyt tuli mukaan ja kummatkin oli 5-8 euron hintaluokkaa. En muista nyt tarkalleen, mutta turmion kätilöiden levy taisi olla lähes kahdeksan euroa.


Ja nämä kolme elokuvaa sai kympillä joten yhden elokuva hinnaksi jäi vähä päälle kolme euroa. Ei paha uudeksi elokuvaksi.
Ai että vihdoin löysin edullisesti Titanic elokuvan oli jotain melkein seitsemän euroa mutta olen maksamaan lähes mitä tahansa jotta saisin tämän omaksi ja nyt minulla on.

Huomenna sitten käyn ostaa hiusvärin ja ens viikolla värjäysoperaatio alkaa nimittäin oman värin takaisin saaminen. Eli se toimii niin että niin kauan menen vaaleammaksi kunnes juurikasvu ei enään erotu ja sitten vaan kasvatan oman värin takaisin. Koska se olisi kauhean näköistä jos rupeaisin kasvattamaan omaa väriä nyt jo ja kamala juurikasvu näkyisi. Hyi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!