tiistai 10. joulukuuta 2013

Fly far away my lovely animals

Miksi teen tälläisen postauksen?
Koska sain kehotuksen tekemään sellaisen mielipide postauksen, joka koskettaa minua.

Eli mitä olette mieltä eläinkokeista -, rääkkäyksestä -ja julmasta tapoista/tapon yrityksistä?
Meitä kaikkia jotka ovat eläinystäviä eivät kestä näitä enemmän tai vähemmän. Kuten en itse pitänyt Pahat pojat elokuvan kohtauksesta, jossa se hullu isä tappoi halolla koiran. Siinä tuli itku.
Kuten eilen oli juttua iltalehdessä löytyneestä yhdeksän vuotiaasta uros kissasta, joka tosiaan oli pahvilaatikossa ja pahvilaatikko oli suljettu jätesäkillä. Entinen omistaja ollaan siis löydetty ja se oli vain sanonut kylmästi ettei enään omista sitä ja on monta tapaa päästä eroon. Siitä on tehty rikosilmoitus.
Itse voit käydä lukemassa sivulta http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013120917811924_uu.shtml
Toivon toden totta, että kyseiselle henkilölle tulee kunnon rangaistus.

Entä ne eläinkokeet?
Niitähän tehdään alunperin lääkkeiden tekoa varten ja sitten testataan eläimille tuleeko mitään sivuoireita vai toimiiko se. 
Eikö tämä ole hieman eläinrääkkäystä, sillä jos esimerkiksi kissa saa jonkun kauhean sivuoireen, josta saa kamalasti kipua niin sille ei voida mitään muuta kuin lopettaa. Joo, tällöin kissa tai mikä hyvänsä eläin ei pääse kärsimään kovin kauan, mutta ehtiihän se kumminkin sen verran kärsiä että siitä tulee eläinrääkkäys. Mutta tämä on vain minun mielipide ja kumminkin teillä jokaisella on tästä omat mielipideet

Seuraava juttu on 20.6.2012 ja osoite on .http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288478572980.html jos joku haluaa itse tarkemmin lukea.

Jutussa on kyseessä kaksikymmentä vuotias tukholmainen mies, joka oli kiduttanut koiranpentua kuolemaan saakka. Omistaja oli jutun mukaan ripustanut koiransa hihnasta pyyhekoukkuun ja hakannut sitä. Lopuksi koiranpentu oltiin tukehdettu kahdella muovipussilla.  Ja tämä oli tosiaan jatkunut sellaiset noin kuukauden verran. Ja kaikki alkoi siitä pelkästään kun miestä ärsytti kun kyseinen koiranpentu oli pissannut sen lattialle.
Kyseinen mies saa vuoden ja kolme kuukautta vankeustuomiota. 
Syyttäjän mielestä tämän olisi pitänyt saada pidemmän vankeustuomion kuten 18-24 kuukautta.

Mitä tunteita teissä herätti nämä kyseiset jutut`?
Minkälaisen postauksen tekisin seuraavaksi?


1 kommentti:

  1. Mä luvin kans ton et oli kissa löytynyt pahvilaatikosta ihan sydäntä särkevää!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!