sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Mitä Käytän Lähes Päivittäin

 Hiuksiini siis käytän TRESemmenin tuotteita ja shampoo ja hoitoaine on tarkoitettu värjätyille hiuksille. Sitten käytän nykyään ahkerammin TRESemmenin hiusnaamiota, joka on tarkoitettu hauraille ja kuiville hiuksille. En tiedä onko nyt hauraat minulla, mutta ainakin on kuivat värjäysten jälkeen ja kun ne toipuvat joskus siitä niin alan käyttää harvemmin, mutten lopeta käyttöä.
 Sitten mulla on pakko jotain lakkaa olla kynsissä, joten se on mustaa... Yllätys yllätys. Tällä hetkellä käytän sellaista merkkiä kuin Yes Love. Sitten omistan kolmea eriväristä huulipunaa ja nyt ollut keskimmäinen ahkerammassa käytössä, koska haluan panostaa enemmän silmiin ja jos en niihin halua niin se toinen suosikkini on ollut violetti ja tietenkin käytän välillä punaistakin ja keskimmäisen ja violetti on merkiltään Rimmelin ja punaisesta en muista, mutta veikataan senkin olevan Rimmelin. Tosi hyviä olleet. Sitten mitä laitan naamaani peittääkseni epäpuhtaudet niin käytän Rimmelin peitepuikkoa, koska en nyt tällä hetkellä ainakaan pidä laittaa meikkivoidetta, koska silloin tulee liian meikatun näköinen iho. Sitten siihen päälle Rimmelin STAY MATTE puuteria. Ja kummatkin ovat lähes vaaleinta.
Silmiini sitten tykkään panostaa ja kun haluan meikata niitä enemmän niin laitan Rimmelin mustaa luomiväriä ja sitten tällä hetkellä ripsarina toimii LUMENEN Natural Code, josta en ole pitänyt ja aionkin ensi kuun puolella hankkia Rimmelin Scandaleyes Retro Glam Mascaran. Jos joku on käyttänyt kyseistä tuotettta saisinko kuulla teidänkin mielipiteene mitä olette tykänneet siitä. Ja sitten jos haluan silmä meikistäni rajumman lookin niin laitan Rimmelin rajauskynää.

1 kommentti:

  1. Huulipunat on kyllä vaan ihania! Tykkään tosta sun kirkkaan punaisesta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!