torstai 3. huhtikuuta 2014

Blood Running Down Like Water


Mulla ollut melkein viikon kestänyt jo hammassärky ja kävin tänään hammaslääkärissä, että mikä on vikana. Ei ne oikein muuta osannut sanoa, että hyvässä kunnossa olivat, mutta mistä oli syksyllä otettu viisauden hampaat poissa oli tulehdus. Nyt ja toivon mukaan se olisi se syy mun kipuihin. Odotellessa ja toivoa, että tulehdus lähtisi poissa.
Salilla olen käynnyt ja maanantaina tosiaan tein sen perus jalkatreenin ja vaikken tehnyt sillä laitteella kyykkyjä niin tuli polvet kipeäksi. Ja tänään tosiaan en vain viitsinyt lähteä salille, joten huomenna pitäneen ja toivoa, että voisin vihdoin pitää sen jalkatreenin.
Ja nyt lauantaina ja sunnuntaina Oulussa on kirpputori tapahtuma ja minulla sekä kullallani on pöytä. Olisi ollut myös mahdollista pitää ulkona, muttei tiedä minkälainen sää olisi ollut sekä sisällä on vaatteille paremmat mahdollisuudet olla.
Lauantaina tosiaan pitää nousta jo seitsemältä, että ehditään tehdä aamu askareet ja ehtiä ennen kuin paikka aukiaa niin laittaa tavaroita paikoilleen.

Ja voisitteko antaa jonkun ompelu idean mitä voisin ruveta ompelemaa, ettei katos taidot ruostu ja muutenkin kauhee hinku päästä jotain ompelemaan.


5 kommenttia:

  1. Tee itsellesi housut, nahkaset legginsit , College/lökäri housut tai pyjama housut 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on kyllä itse asiassa ollut nahkahousut etsinnässä, mutta ku mikään ei tunnu sopivan lantioni takia...

      Poista
  2. HOOOO pitää poiketa viikonloppuna kirppistelee, ootko siel molempina päivinä :3

    VastaaPoista
  3. en löytänyt mitään tietoa koko tapahtumasta (missä, mihin aikaan, voiko vielä itekki varata pöytää) nii voikko linkkaa jos sulla o tallessa joku sivu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siellä voi varata pöydän itsekin ja se on tosiaan nyt lauantaina ja sunnuntaina ja se sijaitsee Hiukkavaaran kasarmit H 2 / Hiukanpiha 11, 90670 OULU sekä nettisivu on http://www.laatukirpputori.fi/ Ja olen kumpanakin päivänä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!