maanantai 21. heinäkuuta 2014

10.7-13.7


 Tosiaan vieraat ssapuivat tuolloin torstaina vaikka aluksi näytti, että tulisivat vasta perjantaina, mutta saapuivat illalla ja ajateltiin grillata herkkuja. Tarjolla oli tosiaan mm. pekonia, ananasta ja perus grillimakkaraa ja tietenkin coca-colaa <3.
Sitten lähdettiin seuraavana päivänä shoppailemaan Terhin, Jykän sekä tietenkin me. Oltaisiin Arin kanssa haluttu heidänkin takia pysähtyä syömään aivan ravintolassa, missä oltiin viime viikolla. Mutta nämä kaksi eivät oikein sulattanut ajatusta, että syötäisiin ravintolassa, joten eksyttiin paikkaan missä oli pizzaa ja hampurilaisia. Oli kyllä vaikea valita ja siellä ravintolassa olisin aikalailla tiennyt mitä ottaa, mutta piti tyytyä hampurilaisateriaan. Ravintolassa olisi tosin päässy halvemmalla.
Lauantaina käytiin seppälässä shoppailemassa kun taas pojat menivät anttilaan.
Sitten tuli yllätyksenä, että Jykä oli ostanut itselleen vaatteita O.o

Illalla sitten lähdettiin keskustaan asti kävelemään kun Terhi ja Jykä menivät piknik tapahtumaan. Mun jalat olivat aivan kuoleet tuon matkan jälkeen, joten mentiin isän luokse sen aikaa kun he olivat siellä tapahtumassa. Kun se päättyi mun jalat olivat edelleen kipeät vaikka istuin lähes neljä tuntia, mutta silti. Päätettiin sitten mennä hevimestaan, missä en valitettavasti viihtynyt, jonka syyt olivat hyvin yksinkertainen, mutta minulle iso asia. Vaatteet.
Otettiin yhdet ja lähdettiin kävelemään takaisin. Olin jotenkin huonolla tuulella ja viipotin menemään edellä. Se myös johtui että hyttyset eivät jättäneet rauhaan ja että jalkoihin sattui liikaa.
Mutta muuten oli mukavaa kun he kävivät vihdoin oulussa.
Sunnuntai aamuna ne sitten lähti ja illalla sitten meinasin nukahtaa sohvalla.
On se vaa rankkaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!