torstai 20. marraskuuta 2014

Matkakohde Turkki - Hotellien Arvostelu

 Yelken hotellissa yövyttiin kullan kanssa muutama yön. Eli se hotelli sijaitsi Kemerissä. Hotelli oli todella hieno ulkoapäin takana oli uima-allas ja meri näkymä sekä palmu puita oli muutamia. Kun astuttiin huoneeseen niin kylpyhuoneessa oleva hanan seinämä oli jotenkin kohollaan ja laminaatti lattia eivät olleet yhdessä ja sängyssä tuntuivat ne rauta hommat mitä niissä on yleensä. Mutta yllättävän hyvin siinä sai kumminkin nukuttua. Illalla kun kävi kylvyssä niin ei ollut jotenkin mukava olla kun oli ruostetta ja sen sellaista. Hyi.  Joten en tiedä paljon tästä pitää maksaa kahdesta yöstä, mutta en suosittele kovinkaan lämpimästi tätä hotellia.
  
Toisessa hotellissa oltiin vain yön, jonka nimestä en ole varma, mutta tiasi olla Tripolis. Tämä sijaitsi vuoristossa lähellä kalkkivuorta. Huono puoli oli se, että piti syödä hotellissa, joka siis ei ollut mikään halpa ,koska lähellä ei ollut mitään siis ei yhtikääs mitään kauppoja, joissa olisi syönnyt edullisemmin. Eli jos haluaa päästä edullisesti syömisen kannalta niin kannattaa miettiä jokin muu hotelli. Sängyt olivat hieman mukavemmat kuin ensimmäisessä hotellissa missä yövyttiin. Kylpyammekin oli jopa siistimpi. Eli huonot puolet tässä oli sijainti, koska ruokaa sai vain itse hotellista, joka oli kallis.

Tämä kolmas hotelli oli ihana. Sijaitsi Antalyassa ja hotellin nimi oli Ozkaymak Falez.Tai ainakin tuonne päin. Kylpyamme oli puhdas ja sänkykin oli jo ylellinen. Sijaitsi lähellä keskustaa n. 4km päässä. Ruokapaikkoja tyyliin, joka nurkassa, joten sai edullisemmin syödäkin kuin viime paikassa. Harmitti vain ku yövyttiin vain yksi yö, sillä keskustassa olisi ollut paljon kiertämistä, mutta nilkat sanoivat ei muutaman kilometrin jälkeen. Liikaa kauppoja.
 Neljäs hotellia oli kaikkein ihanin ja siinä yövyttiin kaksi yötä. Sen nimi oli Diamond Elite, joka sijaitse Sidessä. Oli kyllä luksus huone verrattuna ensimmäiseen hotellin huoneeseen. Ruokapaikka ja toreja oli vähän matkan päässä, muttei liian kaukana n. 1km. Huono puoli näissä toreissa on kaikkialla Turkissa oli samanlaisia tuotteita. Ehkä muutamia erilaisia, muttei kauheasti. Loput ostokset kumminkin sain tehtyä. Mini bussikin kulki siitä hotellin ohi, joten pääsi helposti siden keskustaan, mutta pois piti mennä taksilla, joka oli aika paljon. Tätä kumminkin suosittelen, mutten tiedä tosiaankaan näiden hotellien hintoja, koska saatiin asustella näissä ja muita juttuja niin 199e.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!