torstai 27. marraskuuta 2014

Matkakohde Turkki - Matka part. 3

Ennen kuin oltiin Antalyassa niin pysähdyttiin kalkkikiven lähistöön missä oli hänestä pienoismalli.
Oli ihan kiva, mutta vaikkei käytykkään itse kalkkikiveillä niin sain siitä silti hyvän kuvan.
kiitos minun objektiivin :)
Samalla siinä oli aikaa kiertää marketteja, mutta ajateltiin kumminkin pärjäävän ilman minkäänlaisia eväitä ja vettäkin oli vielä mukavasti.

Sitten tuli taas jonkinlainen opastettu raunioilla, mutta kun kerran ei ollut vip- passeja niin ei oöösty mukaan eikä olisikaan kiinnostanut lähteä kävelemään tuonne helteeseen. Niinku kuvistakin näkee, että oli pilvetön taivas. Alkoi olemaan nälkä, mutta toivottiin jo että tulisi kohta ruokatauko.Mutta siellä missä me jouduttiin odottamaan kun ne tulisivat niin löysin paikanpäällä olevista toreista kaulakorun sekä siihen kuuluvan rannekorun. Ja olihan sielläkin noita raunioita ja ne riitti sopivasti minulle.


Päästiin vihdoin syömään lounasta. Ostettiin Arin kanssa pizza, mutta oli tarkoitus ,että hän olisi tuonnut molemmille omat, mutta se toi yhden ja ne pizzat Turkissa olivat pannupizzan kokoisia. Oli kauhea nälkä, mutta piti tyytyä siihen ja ajateltiinkin, kun ollaan Antalyassa niin siellä syödään paremmin. Opas sanoi sitten, että lähdetään siitä lounas paikasta kävelemään vesiputouksille ja meillä oli siellä aikaa olikohan se tunti. Otin aika paljon kuvia, joten tähän postaukseen en tunge kaikkia.
Ja tosiaan se vesiputous oli puistossa missä turistit mielellään ovat ja oli se mukava paikka.


Tähän en viitsinyt tunkea ihan paikan päällä Antalyassa, joten seuraavassa on se luvassa. En tiedä ,mutta se saattaa olla tästä reisusta viimeisin.




2 kommenttia:

  1. Miksi teitte tuollaisen kiertomatkan? Miksette ollut esim. Antalyassa koko lomaa? Ja kauanko te olitte matkalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska se oli edullinen matka ja tuli ainakin nähtyä kulttuuria. ja oltiin 8päivää

      Poista

Kiitos kommentistasi!