keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Elämäni uudestaan järjestelyä

Vaikka synnytyksestä onkin nyt kulunut nelisen kuukautta, niin on siltikin totuttamista päivä rytmiin. Miten olisi kaikkein parasta Patrikin kanssa toimia minkäkin vuorokauden aikana?
Me herätään yleensä siinä seitsemän-yhdeksän aikoihin, mutta aika vakituisesti se on kumminkin pysynyt siinä puoli yhdeksän aikaan.

Mies jää tällöin vielä nukkumaan ja me Patrikin kanssa mennään touhuilemaan ja minä keitän meille aamukahvit. Hetken aikaa siinä Patrikin kanssa touhuillaan ja juon kahvit siinä samalla (lattia on tullut aika tutuksi). Siinä ku tosiaan oltu alle pari tuntia niin ruokin hänet uudemman kerran ja vien sen mieheni viereen, jotta hän rupeaisi pikkuhiljaa heräämään ja tässä vaiheessa syön tai teen muuta hommaa, kuten pesen naamani. Vaikka nämä minä voisin tehdä silloinkin kun Patrik on hoitopöydällä, joka on siis lavuaarin vieressä.

Sitten hän useinmiten puolessatoista tunnissa rupeaa kiukuttelemaan väsymystä ja tuolloin tosiaan syötän tai jos hänellä ei ole nälkä tai liian väsynyt niin rupean, joko nojatuolissa tai lähden asioille vaunuillemaan samalla jotta hän saisi nukutuksi ja tämähän vaunuillu on kuin taikaa pojalleni.
Sen jälkeen kun ollaan tultu vaunuilemasta niin hän useinmiten nukkuu jonkun aikaa ja minä joko rentoudun taikka siivoilen tai mitä nyt keksinkään tuolloin hyödyntää aikani.

Kun hän heräillee niin on hänen syöttämisen aika ja vaipanvaihto. Ja taas seurustellaan.
Hänen yöunille meno on siinä seitsemän-yhdeksän aikaan ja yleensä nukutan nojatuolissa, mutta nyt viime illat on mennyt vaunuillessaan ja kuten sanoin nämä on hänelle taikaa. Simahtaa siis alta yksikön. Mutta saa nähdä kuinka kauan tämä homma toimii.
Ja kun Patrik on nukahtanut niin minä joko menen myös nukkumaan tai jään mieheni kanssa katsomaan elokuvaa ja viettämään laatuaikaa.

Mutta on toki päiviä, jolloin ei mene näin mutta suurinosa kumminkin näin toimii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!