maanantai 31. maaliskuuta 2014

What Would I Do Next ?

On joku kysynyt tätä postaus ideaa ja päätin toteuttaa.
Eli siis mitä aion opiskelun jälkeen tehdä.
Ainakin kaksi viikkoa sitten hain pintakäsittely opiskelupaikkaa.
Sitten liian myöhään tajusin haluta hakea catering, kauppakouluun sekä tieto- ja viestintätekniikan perustutkintoon, mutta tosiaan niihin ei voinnut enään hakeutua.¨
Ja jos en saa tätä kyseistä opiskelu paikkaa niin olen jo laittanut työhakemuksia, mutta tosiaan jos en pääse opiskelemaan niin töihin , mutta jos en pääse töihin niin menen opiskelemaan jos vain saan paikan. Ja jos en kumpaakaan niin kurssit on aina olemassa. Onneksi.

Sitten kun valmistun niin siinä toivon mukaan pääsisin mahdollisimman nopeasti muuttamaan omaan kämppään oulussa. Ja saisin ostettua sinne kaikkea kivaa sisustustavaraa ja sitten sen pöytäkoneen hommattua, joka on tarkoitettu pelaamiselle ja no tietenkin netin käyttöön, mutta se kestäisi sitä pelaamista sillä tämä läppäri ei oikein siihen ole tehty. Sitten aion ottaa jonkun jyrsijän ja tietenkin kauan haaveiltu oma kissa.

Ja tietenkin koulu kun päättyy niin jatkan tätä salilla käymistä ja sain isältä kuulla, että kun ei opiskele niin tuolla edenissä on halpa kuntosali kuukauden, koska hintaan sisältyy kuntosali sekä kylpylä käynti ja se ei ollut kuin jokin kolmekymmentä yhdeksän euroa.

Sitten aion jatkaa kotona ompelua ja kehittää mun ompelutaitoja ja sitten teen itselleni vaatteita varsinkin silloin kun ei meinaa kirpputoreilta tai kaupoista löytyä tai siitä puuttuu jotain mitä minä haluaisin. Ja kun oikein taitavaksi joskus saatan tulla niin mikä siinä, että tekisin muillekin ihmiseille niitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!