torstai 9. tammikuuta 2014

Opinnäytetyöstä

Aloiteltiin siis viime viikon torstaina opinnäytetyötä tai ei aivan virallista, mutta ensi viikolla pitäisi alkaa jo tehdä sitä. 
Olen siis tekemässä opinnäytetyössä mekkoa, jossa yläosa on korsetin ulkonäkö, mutta kun korseteissä on takana nämä kiristysnauhat niin tässäkin on, mutta vain koristeeksi tarkoitettu. Sitten etukappaleeseen kiinnitän koristevetoketju, joka on näyttävämpi kuin normaalit vetoketjut. 
Sitten se mun kangas tulee olemaan skottiruutua paitsi että väri on kuninkaan sinistä. Ja miten tämän mekon pitäisi saada päällensä, jos yläosa on vartalonmyönteinen ja helman osuus on sitten koheneva (?) niin siihen sivulle tulee koko sen yläosan pituudeltaan ja jatkuu hieman helman osuuteen, muuten saataisiin vain yläosa puettua yllemme. 

Sitten toivon mukaan kaverini tuo kouluun huomenna skottiruutu kangasta, jotta voin ostaa sen.
Ja jos siinä on tosiaankin sen verran mitä hän sanoi niin pääsen mun fanellipaitaa tekemää.
Siitä tulee isomalli, mutta ei sillain että se roikkuu sun päällä. hihat hitusen ehkä pitkät ja tosiaan etu -ja takakappaleet tulee olemaan se isomalli. En tiedä tosiaan teenkö viikonloppuna tätä projektia, koska on muu mitä aloitan tekemään ja toivottavasti saisin lauantaina tehtyä, sillä se ei oo kovin iso projekti vaikka voisi muu ajatellakin näin


Toinen vaate minkä aion tehdä ja suunnitelmissa olisi, että tänä viikonloppuna tekisin sen.
Sain idean netistä ja tämän aivan vahingossa löysin ja näin sitten hinnan ja olin silleen, että mä haluan tämän mutta hintava. Sitten tuli se, että miksenkäs itse tekisi tuota jättäisin vaan nuo sivulla olevat nauhat pois ja tietenkin tuon logon. Muuten samanlainen.
Ja no en tiedä kovin onko tuo huppu sopiva vai ei, mutta teen siitä normaalia isompi ja tuo takana olevat satiininauhat niin se opinnäytetyöhönkin tulee samalla tekniikalla paitsi,että tähän tulee myös ne koristeeksi. Mutta tietenkin niin voi kiristää itse vai en ota niitä kiristys ideana.
Ja huomaatte, että noissa resorien kohdalla on nuo peukaloreiät niin niiten kohdalla mietin toteutanko niitä vai en vaikkei ne olekaan suuri töissiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!