tiistai 7. tammikuuta 2014

The Pretty Reckless

Noniin päästään minun lempiaiheiseen, kuin The Pretty Reckless joka tietenkin liittyy musiikiin mihinkäs muuhunkaan. 

Miten löysin tämän bändin?
Miksi fanitan tätä?

Ensinnäkin löysin täysin vahingossa sellaisesta sarjasta kuin Gossip Girl, Taylor Momsen joka on tuon bändin laulaja niin se näytteli Jenny Humphreyta. Sen tyyliä sitten jäin ihailemaan ja tajusin kuka sitä näyttelee niin aloin googlettaa niin sieltä sitten tämä The Pretty Reckless löytyi. 

No tuossa kyllä tuli aika selväksi miksi fanitan kyseistä bändiä, mutta selvennän tähän.
Taylor Momsen ainakin Gossip Girlissä ompeli ja oli siinä tosi taitava niin minullekin tarttui tämä ompelu fiilis. Sitten toinen syy on, että hänellä Gossip Girlin edetessä hänellä parani tyyli ja siitä asti oon hieman kopioinnut hänen tyyliään, mutta tietenkin yritän olla hirveänä kopioida sen tyyliä. Sieltä täältä otan ideoita hänen pukeutumiseen. Kolmas on se, että hänellä on pirun hyvä ääni akustiikasti sekä ihan levyllä.

Minulla on tässä välilehdessä auki sivu, jossa onkin tästä bändistä tai oikeastaan tästä laulajasta, joka siis juttu on tehty aika vasta, koska itse sain sen tänään nähdä. Jutussa siis sanotaan, että Taylor Momsen on siis jättänyt tämän näyttelijän uransa taaksensa ja keskittyy täysin musiikinsa parissa. Bändi ollut aktiivisena vuonna 2009 asti. Julkaisut on tullut kaksi EP ja yksi albumi, uusin ilmestyy tämän vuoden puolella. (Minun tietojen mukaan maaliskuussa.) 

Bändistä 
Ketkä muut ovat bändin jäseniä?

Hän aloitti bändin vuonna 2009. Hän siis perusti tämän The Pretty Reckless, joka on rock-yhtye. Momsen on ilmoittanut OK! Magazinen haastattelussa, että yhtye on allerkirjoittanut levysopimuksensa Interscope Records - levy-yhtiön kanssa. Toisessa haastattelussa Momsen keskusteli lyhyesti yhtyeen musiikista sanoen, että "siitä tulee olemaan erilaista kuin ihmiset odottavat"  ja siinä on mukana synkkää hevisoundia unohtamatta kuitenkaan keveyttä ja hauskuutta. 

Rumpaleissa on Jamie Perkins
Kitarassa on Ben Philips
Bassoissa on Mark Damon





3 kommenttia:

  1. Voi apuva, itse löysin The Pretty Recklessin täysin samalla tavalla! Se on nyt ihan ykkönen mun soittolistalla. Ja Momsen on täydellisyys... *-*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mukava kuulla, että jokin muukin kuuntelee tätä ja no ei voi mitään ku hänellä on hyvä tyyli : )

      Poista
  2. AAAAAAAA tpr on mun yksi lemppareista ♥♥♥ :3 ihanaa kun muutkin fanittaa! todellakin odotan kans uutta albumia, maaliskuussa ilmestyy joo, can't wait!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!