keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Lets get this working out

Viikko on jo puolessa välissä ja päätin tulla nyt kirjoittamaan tännekin jotain.
Maanantaina tosiaan oli tarkoitus käydä kuntosalilla, mutten löytänyt sitä mistään vaikka oli 100% varma kadusta. Kävin sitten tiistaina eli eilen katsomassa uudestaan niin eiköhän se ollut siellä nurkan takana. Törppö mikä törppö.

Vaikutti muuten ihan hyvältä, mutta aivan turhan avara ja tuolla avaralla nyt tarkoitan sitä, ettei siellä ollut ollenkaan seiniä missään kuntolaiteiden väleissä.
Ja en ollut siellä kuin puol tuntia, sillä oikeastaan tutustuin niihin laitteisiin ja löysin kaikki mitä tulen tarvitsemaankin. kädeillä tein ehkä 30 toistoa 4.5 painoisilla sekä 50 toistoa jaloille samoilla painoilla. Sekä loppu aika pyöräilin ja juoksin juoksumatolla.

Nyt keskiviikkona ei tosin ollut jalat kipeänä vaan kädet juuri tuolta kainalon kohdalta, mutta hyvin tuo on vertynyt päivän mittaan kun kannoin jätesäkkejä sekä koria mikä oli täynnä vaatteita.
Huomenna olisi tarkoitus mennä salille ja juuri tuon maanantain takia en mene kuin kaksi kertaa tällä viikolla, mutta ensi viikolla sitten alkaa 3krt/viikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!