maanantai 24. helmikuuta 2014

Viikonloppua

Perjantaina tosiaan Ari kuten aina tulee viikonloppuisin luokseni, Ouluun.
Perjantaina käytiin kävelemässä keskustassa ja käytiin samalla anttilassa ja stockmannilla hurjastelemaan hintoja on siellä vain hintavaa. Mutta ei ostettu mitään. Katsottiin sitten illemmalla elokuvaa nimeltä P2 - Pelon vallassa, jonka olin aiemmin kyllä nähnyt, mutta Ari ei ollut.

Lauantaina sitten aamusta lähdettiin kirpputoreilla käymään ja löysin True Bloodin kolmannen tuotantokauden ja sitten käytiin gigantissa niin sieltä löysin kahdella eurolla tietokonepelin. Sitten käytiin katsomassa jyrsijöitä jossain akvaario nimisessä eläinkaupassa ja mun sydämen lyönnistä jäi varmasti yksi väliin, koska näin elävän tarantellan lähelläni ja no lähes ensimmäisen. Hyi kun ällöttää hämähäkit muutenkin.

Sunnuntai sitten oli perus löhöily päivä.

Tänään eli maanantaina kävin töiden jälkeen kuntosalilla ja tein reideille neljäkymmentä toistoa ja sisäreisille myös neljäkymmentä toistoa. Ja loput ajat pyöräilin pyörällä olin kymmenisen minuuttia ja juoksumatolla nopeudella 4.0 ja kaksikymmentä minuuttia.
Tiedän, että aivan liian vähän lihaskuntoilua, mutta keskiviikkona on keskivartalon vuoro ja saa nähdä kuinka paljon sitä on, koska en tunne aivan kaikkia laitteita mitä mikäkin tekee, mutta tulee kyllä aerobistakin liikuntaa siellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!