tiistai 18. helmikuuta 2014

Mitä käytän päivittäin ?


 Käytän päivittäin suuvettä, mutta merkki vaihtuu. Usein miten se on lidlistä ostettua. Merkillä minusta ei ole väliä kunhan se tekee tehtävänsä.
Näitä käytän aamuin illoin. Eivät maksa kuin jotain yli kympin, mutta ei yli yhtätoista euroa. Toimivat perus naaman puhdistusaineet, jos ei ole mitään kamalia finnejä tai mustapäitä jne.
Itsellähän on akne, mutta lievin niistä varmaan. Ja se ei ole enään kovin aktiivinen poskipäihin vaan jäännyt punoitusta, mutta en jaksa enään etsiä tuotteita mitkä auttaisivat siihen. Nämä siis toimivat ihan hyvin perus puhdistukseen.
 Rakastan näitä Dove tuotteita. Tämä on tosiaan kuiville ihoille tarkoitettua ja tätä käytän lähinnä jalkapohjiin ja minusta se on auttanut, sillä tämä tuote ei vain kosteuta pinnalta vaan syvältä ihon pintakerroksia.
Käytän lähes joka toinen päivä kun olen käynnyt suihkussa.
 Yksi mun suosikki hajuvesistä. En käytä normaalisti päivittäin hajuvesiä, mutta tätä olen käyttänyt hyvin ahkerasti ja tämänkin sain kun tilasin cosmopolitan lehtiä niin tilaajalahjaksi. Oli sen arvoista.
 Omat hiukseni varsinkin talvella meinaavat kuivua helposti ja tämä on auttanut siihen, tosin käytän tätä aamuin ja illoin, että ei ihme etteivät hiukset ehdi kuivua. Ja tietenkin tuoksukin on plussana.
 Itse ruvennut päivittäin käyttämään sillä en jaksa nykyään laittaa meikkivoidetta, joten peitän tällä vaan punoisuutta ja jos jossain esiintyy finnejä niin nekin saa hyvin piiloon ja ei ole niin raskasta.
 Huulivoidettakin käytän talvisin useammin, koska no kaikilla meillä on sama syy varmasti, talvella kuivuu kaikki. Tätä tarvitsee ainakin itsellä 1-2 kertaa päivässä lisätä ja auttaa ja tuo huulille sävyä.
Edullinen ja hyvä puuteri. Peittävyys hyvä.

2 kommenttia:

  1. Paljon kosmetiikkaa... :) Mitä "materiaali" tavaraa käytät C: ?

    VastaaPoista
  2. mmm mitä tarkoitata materiaali tavaralla?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!