torstai 27. maaliskuuta 2014

Edistystä!

Kävin tosiaan tänään salilla ja viimeinen kerta tälle viikolle eli kävin tällä viikolla tosiaan sen neljä kertaa ja aion jatkaa tätä mallia sillä minua ei ole nyt ollenkaan väsyttänyt kuin tuolloin hiihtolomalla olin aivan poikki.
Sitten kun oli nyt se käsitreeni niin kokeillin nostaa painoja, koska kädet eivät olleet kipeät mikä häiritsee minua niin tosiaan nostin painoja kahteenkymmeneen kiloon ja jaksoin sen normaalit kaksikymmentä viisi toistoa. Olin yllättynyt, mutta luulen ettei ne ole edelleekään kipeät huomennakaan. Ihmettelette varmasti miksi haluan, että ne olisivat kipeät. Koska silloin tiedän tehneeni jotain ja tiedän, että niissä tapahtuu jotakin.

Kävin tänään Levykauppa Äx:ssä tilaamassa The Pretty Recklesin levyn , joka sisältää tosiaan se kaksi bonus biisi. Ei ollut kuin 17.90 ja saapuu sinne tasan viikon päästä. Hyvä, että tuolloin koska saan silloin vasta tarpeeksi rahaa siihen.


1 kommentti:

  1. Kaikista tehokkain tapa kasvattaa lihasta on, kun tekee 8-12 toistoa ja 2-4 sarjaa semmosella painolla ku juuri ja juuri menee. eli suosittelen vähentämään noita toistoja ja isontamaan painoa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!