maanantai 17. maaliskuuta 2014

Treenauksista


Olen jo käynnyt kuukauden verran kolme kertaa viikossa salilla ja olen huomannut, että hapani ainakin on jonkin verran kasvanut, mutta ärsyttävintä on se, ettei se kainalon lähellä löllö iho ole kiinteytynyt joten siihen minun pitää tehdä muutoksia.

En tiedä onko mitään tuloksia tullut ulkoreisiin, mutta siitä voin olla varma, ettei paljoa ainakaan ole tapahnut sisäreisissä, joten toivottavasti tämän seuraavan kuukauden aikana näkyisi selkeämpiä tuloksia kaikkiaille. Ja jos muistan oikein ja jos mittasin oikein niin pohkeeni pitäisi olla hävinnyt kolmisen senttiä....

Paino on pysynyt samassa kuin aloitinkin, joka on tavallaan hyvä asia sillä tämä ei ainakaan vielä nostata painoa, mutta tietenkin mitä enemmän treenaan sitä enemmän lihaksia syntyy ja siten tulee painoa lisää. 

Mutta mielialani ovat kohoneet positiiviseen suuntaan sillä ennen kun aloin treenauksen niin olen äkäinen ja kaikkea mahdollista välillä oli masennustakin. Mutta nyt olen iloinen ja mikään ei paljoa ollenkaan stressaa....kiitos liikunnan.

Ja tosiaan olen ruokavaliossa tehnyt niin, että joku päivä viikossa pähkinät sallittu, mutta viikonlopuksi kaikki herkut sallittu ei viikolla. Mutta viikonlopullakin on rajansa. Hyvin täyttävän aamupalan syönnyt ja sitten lounaalla joku ruoka ja sitten tietenkin päivällinen mitä nyt onkaan ja illalla hyvin syödä ja proteiinia pitäisi saada aina päivässä vähintään 50grammaa mutta alle 80gramman

5 kommenttia:

  1. oi tämä postaus antoi pontta omalleki kohdalle jatkaa urheilemisa :3 kyllä, se FIILIS kun jaksaa tehä ja kun huomaa tuloksia kunnossa...!

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa, hyvä Silja. Tosi hyvältä kuullostaa kaikki ja tietysti saa myös herkutellakkin =) Kaikista parhainta että sun henkinen vointi on huomattavasti kohentunut, ihan huippua :)

    VastaaPoista
  3. Ähää haluis itekki jo päästä kunnolla treenaamaan, kun tämä polvi parantuisi vain : ) 4 viikkoa ollu kipeella polvella niin alkaa ahistaa kun ei ole kunnon liikuntaa päässy harrastaa sinä aikana :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei sullahan on vain polvi kipeänä... pystythän sä esimerkiksi kotona nostelemaan painoja...?

      Poista

Kiitos kommentistasi!