tiistai 18. maaliskuuta 2014

Sex And Love And Guns

Heti aamulla huomasin herättävän huomion, sillä minun kädet eivät olleet kipeänä kuten normaalisti olisivat treenauksen edellisenä päivänä. Onko mahdollista, että kädet olisivat kehittyneet näin paljon kuukauden aikana etteivät tule enään kipeäksi treenauksen jälkeen.
Menen vielä samoilla painoilla ja tutkiskelen, että tuleeko ne kipeäksi enään ja jos ei niin nostetaan painoja ja jos en pysty vielä menemään seuraavalle tasolle niin rupean tekemään enemmän toistoja.

Eilen tosiaan raivosin kun matkalla töihin aina kuuntelen musiikkia, koska se saa mut rauhoittumaan ja rentoutumaan. Niin siitä loppui akku ja kun tulin kotiin tietenkin kuntosalin kautta niin laitoin mp3-soittimeni lataukseen, mutta ei tapahtunut mitään. Siihen olisi normaalisti syttynyt valo, muttei nyt. Olin niin epätoivoinen ja tulin siihen päätökseen, että se on lopullisesti rikki mennyt. Annoin varmuuden vuoksi olla yön yli latauksessa ja aamulla yritin laittaa sitä päälle. Ei mennyt. Eli tällöin menin tilaamaan netanttilasta uuden soittimen. 
Tultuani tänään töistä niin kokeilin aivan varmuuden vuoksi ladata soittmeeni akkua ja kas kummaan siihen syttyi valo ja rupesi aivan normaalisti lataamaan. Mikäköhän sillä oli vikana?

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!